Wat Vrouwen echt Willen

 

Wat vrouwen echt willen van ons mannen

Wat vrouwen zeggen wat ze willen lijkt lang niet altijd overeen te komen met wat vrouwen echt willen van mannen.

 

Ook jij zult het ongetwijfeld geprobeerd hebben met aardig zijn, lief zijn, attent zijn, zorgzaam zijn en meegaand zijn. En hoogstwaarschijnlijk vraag jij je nu ook vertwijfeld af wat je in vredesnaam nog verkeerd aan het doen bent.

 

Wat vrouwen daadwerkelijk aantrekt in een man

Dat zal ik je zeggen.

Als serieus niets lukt bij vrouwen, dan ben je klaarblijkelijk vooral uitgebreid aan het ontdekken geweest wat vrouwen juist niet willen van mannen.

 

Maar wat willen vrouwen dan wel?

Wat trekt vrouwen dan wel aan in een man?

Wat vrouwen zeggen wat ze willen in een man is uiteraard geen totale onzin.

Een groot deel zou zelfs perfect kunnen kloppen. Het probleem van ons mannen is alleen dat we vaak:

Verkeerd interpreteren wat vrouwen zeggen.

Dingen nogal eens met de verkeerde redenen doen.

 

Een verkeerde reden is bijvoorbeeld: Iets doen met de bedoeling dat een vrouw ons aardiger gaat vinden en tijd met ons zal willen gaan besteden.

Echter, precies dat stoot een vrouw eerder af dan dat het haar aantrekt.

 

Je moet je namelijk goed bedenken dat liefde, lust en tevens aantrekkingskracht zich ook vandaag de dag nog steeds volledig afspeelt in ons onderbewuste.

We hebben er in elk geval geen enkele controle over. Vrouwen ook niet.

 

Wel kunnen we het be´nvloeden.

Vrouwen door: er op hun mooist uit te zien, zichtbaar goed voor zichzelf te zorgen, sierlijk te bewegen en zich vrouwelijk te gedragen.

Mannen door: zichzelf zichtbaar goed te verzorgen, zich mannelijk te gedragen en mannelijk in het leven te staan.

 

Maar wat is mannelijk in het leven staan dan precies?

Ook jouw verre voorvaderen moesten hard knokken voor hun bestaan.

Ten eerste om te overleven en ten tweede om een plek in de groep te veroveren.

Want hoe hoger je als man in de rangorde stond, hoe groter je kansen op overleven waren.

 

Dat gegeven zat uiteraard ook bij vrouwen ingebakken.

Omdat dit ook haar overlevingskansen vergrootte.

Want een man die hoog in de rangorde stond, kon haar niet alleen makkelijker van voldoende voedsel voorzien, maar kon haar en hun kroost tevens beter beschermen.

Bij elke man die aandacht voor haar had, probeerde ze onbewust dan ook zo snel mogelijk te bepalen waar deze man zich in de rangorde zou kunnen bevinden.

 

En daar is tot op de dag van vandaag niets aan veranderd.

Dus kunnen vrouwen nog steeds als een blok vallen voor mannen die in haar aanwezigheid alle mannelijke eigenschappen tonen die een man heeft die hoog in de pikorde staat.

Moet je daar dan ook daadwerkelijk hoog voor in de pikorde staan?

Nee. Je kan bij wijze van spreken zo arm zijn als de mieren, in een oude caravan wonen en op een gestolen fiets rijden, maar toch een man zijn met een plan, een passie.

 

Daarmee heeft jouw manier van leven een doel. En vertelt het een vrouw gevoelsmatig dat jij beschikt over de juiste mannelijke eigenschappen. Ze zal je dan ook aantrekkelijk vinden.

Precies dat verklaart ook waarom vrouwen als een blok kunnen vallen voor de foute mannen.

 

En eigenlijk nooit precies duidelijk kunnen maken wat ze aantrekt in een man.

Waar het dus echt om gaat is het gevoel dat je losmaakt in een vrouw als ze bij je is. Om het juiste gevoel los te maken in een vrouw moet ze je in levende lijve meemaken en samen met jou dingen beleven.

En dat op de juiste manier gemixt met:

De dingen die je tegen haar zegt.

Hoe je die dingen tegen haar zegt.

 

Hoe ontspannen je met haar omgaat, en met de situaties waarin jullie samen belanden.

Hoe je haar leidt.

Hoe je haar behandelt.

Je lichaamstaal daarbij.

 

Gevoelsmatig zal een vrouw er bovendien vanuit gaan dat: als je mannelijk in het leven staat, hard gewerkt hebt en best trots mag zijn op de dingen die je reeds bereikt hebt, je dat misschien best met iemand wilt delen.

Maar uiteraard alleen met iemand die bijzonder is voor jou. Iemand die vooral iets waardevols kan toevoegen aan jouw leven.

 

Het is dan ook jouw taak als man om dat gevoel van een vrouw als het ware te bevestigen. Ofwel je gaat serieus onderzoeken, en tijdens dates beleven, of die ene vrouw die jij zo leuk vindt om te zien:

Ook echt leuk is,

Bij jou zou kunnen passen,

En daadwerkelijk iets waardevols toe zou kunnen voegen aan jouw leven.

 

Een vrouw verwacht van jou als man onbewust echt, dat jij op deze manier een ontmoeting met haar in gaat.

Daarom werken complimenten vaker niet dan wŔl tijdens een ontmoeting.

Omdat in de ogen van een vrouw een compliment maken een vorm is van vleien. En vleien een wanhopige poging is om aardig gevonden te worden door haar.

 

Echter, het gevoel van een vrouw vertelt haar dat dit iets is waar een echte man nooit op uit is. Want een echte man boeit het niet of zij hem aardig vindt. Hij vindt haar leuk, en uiteraard hoopt hij dan dat zij hem leuk genoeg vindt om samen tijd te besteden.

Maar zijn wereld vergaat niet als dat niet zo is.

 

Hoe je die man wordt waar vrouwen van dromen en hartstochtelijk naar verlangen.

Het gevoel en de intu´tie van een vrouw zal haar namelijk vertellen dat een echte man haar tijdens hun ontmoeting(en) zal observeren en meer van haar te weten zal willen komen.

Hij zal zich bij alles wat ze zegt en doet tevens afvragen of dat wel past bij hem en bij de manier waarop hij leven wil.

 

Dit zou bijvoorbeeld kunnen verklaren waarom vrouwen vanzelf meer en meer over zichzelf gaan vertellen naarmate ze een man leuker gaan vinden.

Ook zal een vrouw bij een man die haar aantrekt ervan uit gaan dat zij niet de enige zal zijn die zich tot hem aangetrokken voelt.

Een vrouw zou je dan ook tijdens een date kunnen vragen of je op dit moment meerdere vrouwen ziet.

 

Vertel het dan ook gewoon als dat zo is.

En doe er bij voorkeur een beetje geheimzinnig over als dat niet zo is.

Maar excuseer jezelf in ieder geval nooit voor het feit dat je met meerdere vrouwen date en met meerdere vrouwen contact hebt.

 

Want het grappige is namelijk dat als inderdaad blijkt dat meerdere vrouwen in je ge´nteresseerd zijn, de vrouwen in kwestie zich alleen nog maar meer tot je aangetrokken zullen gaan voelen.

Maar goed, wat moet je nou precies doen om een man te worden waar vrouwen van dromen en hartstochtelijk naar verlangen?

 

Voor veel van de mannen die dit artikel lezen zal vooral gelden dat ze moeten stoppen met wat ze normaal gesproken doen als ze een vrouw ontmoeten. Het zal me echter niet verbazen wanneer diezelfde mannen ergens toch twijfelen of wat in dit artikel verteld wordt allemaal wel klopt.

 

Al was het alleen maar omdat het zo anders is dan wat er over het algemeen verteld wordt over hoe je op een aantrekkelijke manier met vrouwen omgaat.

Daar kan ik overigens prima mee leven. Omdat ik het me best goed kan voorstellen ook.

Want ook ik heb niet altijd geweten wat ik nu weet.

 

En sinds ik dit weet en toepas, sta ik soms nog steeds versteld van wat het doet met vrouwen als je als man waarmaakt waar vrouwen onbewust zo sterk naar verlangen.

Dus raad ik je wel aan om het in ieder geval een keer serieus te proberen.

 

Want:

Ik heb koude harde bitches zien veranderen in de liefste zachtaardigste en meest zorgzame vrouwen die je jezelf als man maar wensen kunt.

á

Ik heb norse afstandelijke vrouwen die hun vertrouwen in mannen volledig kwijt waren zien veranderen in giechelende blije meisjes.

 

En zelfs heb ik vrouwen vastberaden het vliegtuig zien pakken om de man van hun dromen in zijn eigen land op te komen zoeken en te ontmoeten.

 

En het is zeker niet onmogelijk om dat ook voor jezelf voor elkaar te krijgen.

Alles wat je daarvoor namelijk hoeft te doen is jezelf als man gedragen en als man in jouw eigen leven staan, met je kop in de wind en fier op je romp, en je beide poten stevig op de grond. Dat is namelijk het type man die als vanzelf vrouwen aantrekt.

 

Maar hoe gedraagt een dergelijke man zich dan precies?

Een dergelijke man is ten eerste volledig de baas over zijn eigen leven.

Een leven waarin het uitgesloten is dat iemand anders bepaalt wat hij moet doen. Als hij iets doet, dan doet hij dat omdat hij dat wil, en besloten heeft dat wat hij doet het beste is voor hem.

 

Ook is een dergelijke man kieskeurig.

En is hij zich er goed van bewust dat een vrouw die er aantrekkelijk uitziet niet per definitie ook aantrekkelijk voor hem is als persoon.

Iets wat hij uitstraalt bij ieder contact dat hij met vrouwen heeft.

 

Tevens zal een dergelijke man een vrouw direct vanaf het begin kenbaar maken wat hij van haar wil en van haar verlangt.

Waarbij hij haar alle vrijheid laat om te overdenken of ze hem dat wel geven wil en haar nergens toe dwingt.

 

Een echte man is een gentleman. En een gentleman is een geduldig jager

Een man die vrouwen aantrekt is tevens een man die zijn daden luider laat spreken dan zijn woorden.

Zo zal hij een vrouw niet zeggen dat hij haar wil kussen, of vragen of hij haar mag kussen, maar zal haar in plaats daarvan gewoon proberen te kussen en wel ondervinden hoe ze daarop reageert.

 

Hetzelfde geldt als hij seks me haar wil.

Ook dan zal hij haar niet vertellen dat hij graag seks met haar zou willen, maar zal hij slechts via de juiste daden kenbaar maken aan een vrouw dat hij seks met haar wil.

 

Nogmaals: een gentleman is een geduldig jager.

Dus hij initieert en probeert, en kijkt hoe een vrouw reageert.

Vindt ze het goed wat hij doet, of spoort ze hem zelfs aan om verder te gaan, dat zet hij de volgende stap die leidt naar wat hij van haar verlangt.

 

Maar maakt ze hem daarentegen duidelijk dat het te snel gaat of iets (nog) niet wil, dan stopt hij uiteraard direct waar hij mee bezig was, en gaat hij ontspannen verder bij waar hij voor zijn laatste actie gebleven was.

 

Daarmee maakt hij een vrouw direct overduidelijk dat hij er niet van in de war raakt als een vrouw duidelijk maakt dat ze iets (nog) niet wil.

 

En dergelijke actie zorgt er veelal juist voor dat een vrouw zich alleen nog maar meer op haar gemak gaat voelen bij hem.

 

Op zo'n moment zou het je dan ook niet moeten verbazen wanneer een vrouw het initiatief ineens overneemt, en jou als het ware zowat op wil vreten.

 

Kortom, wat vrouwen echt willen van ons mannen is:

Dat we eens niet direct alles over onszelf vertellen, maar een vrouw de kans geven om zelf dingen over ons te ontdekken.

 

Dat we eens wat meer proberen en eens wat minder afwachten.

Dat we eens wat vaker gewoon doen, in plaats van wachten op goedkeuring.

Dat we een plan hebben.

Dat we een vrouw leiden in plaats van haar volgen.

Dat we er trots op zijn dat we een man zijn, in plaats van ons er zowat voor te schamen.

Dat we durven uiten wat we willen en verlangen van een vrouw in plaats van het in alle toonaarden te ontkennen, terwijl het voor een vrouw overduidelijk is dat we wel degelijk iets van haar willen.

 

Tegenwoordig durven we het bijvoorbeeld nog maar nauwelijks te zeggen wanneer we een vrouw ronduit een lekker ding vinden.

In plaats daarvan maken we onze omgeving liever wijs dat we haar zo ontzettend leuk en spontaan vinden.

 

Daarmee hebben we wellicht direct het meest pijnlijke bewijs te pakken dat we onze mannelijkheid ergens ernstig zijn kwijtgeraakt.

En dat het echt de hoogste tijd wordt dat we onze mannelijkheid weer terug gaan vinden.

 

Betekent dit dan dat we echt afscheid moeten gaan nemen van: aardig zijn, lief zijn, attent zijn, charmant zijn, zorgzaam zijn en meegaand zijn?

 

Nee dat hoeft zeker niet. We moeten het alleen om een hele andere reden gaan doen.

De mannelijke reden welteverstaan.

En de mannelijke reden om lief, attent en zorgzaam te zijn is, omdat een vrouw dat verdiend heeft.

Bijvoorbeeld omdat ze iets heel liefs heeft gedaan.

Daar wordt jij als man niet alleen veel gelukkiger van, maar vrouwen zonder meer ook.

 

Vond je dit artikel interessant?

 

Ga naar: https://www.datewijsheid.nl/man-zijn/wat-vrouwen-echt-willen.htm

 

Vul je naam en e-mailadres in en kom er NU achter:

Waarom vrouwen aardige mannen afwijzen en vallen voor de bad boy.

Hoe een vrouw JOUW vriendin wordt, in plaats van een vriendin.

Wat maakt dat een vrouw jou als eerste kust.

De juiste stappen die leiden van ontmoeting naar slaapkamer.

Hoe een vrouw dolverliefd op jou wordt.

 

Bron:

https://www.datewijsheid.nl/man-zijn/wat-vrouwen-echt-willen.htm

 

donderdag 23 augustus 2018